Elit spår

Jag har haft en intensiv helg med inriktning…hund! Surprise! 😉 Lördag gick jag kurs hela dagen i Torsby för Siv Svendsen, Amokk.no. Denna gång var jag med som observatör. Siv är oerhört engagerande och inspirerande med motto typ ”Det ska vara kempegöy å träna hund”! Hon lyckas verkligen förmedla glädje och entusiasm! Jag hoppas att jag får möjlighet att gå fler kurser för Siv i framtiden!

Kom hem på kvällen efter kursen, hämtade Tira och vi for vidare mot vår sängplats på vandrarhemmet i Eggby. Jag hade förhoppningar om att även hinna till Falbygdens Bk på kvällen för att träna lite men klockan blev för mycket…

I dag har vi gjort årets första tävling i elit spår. Vi fick till ett hyfsat resultat på 573,5 p och certpoäng och det känns bra eftersom jag känner att vi har så mycket mer att plocka fram! Utvecklingsmöjligheter finns! Vi blev 7:a av 20 startande, kul var att bara tre tävlande bröt!

Under veckan som kommer ska vi intensivträna det som var våra svaga delar idag; spårupptag, inkallning m ställande, inbromsningspunkt i framåtsändande, hopp och kryp. För till helgen är det tävling igen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Elit spår

  1. Roger Meller skriver:

    Bra start på tävlingsåret! Kämpa på! Inspirerande läsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *