Hund och shoppinghelg

Har haft en härlig långhelg i vårvackra Skåne! Tack Lena och Affe för härligt sällskap, god mat och sovplats! Anledning nummer 1 att vi åkte till Lomma var för att titta på Maya, Sioux och Yaqui när de gjorde MH. Flickorna skötte sig bra och nu är hela kullen MH-beskriven! Sociala hundar med bra leklust och gripande, mycket bra förmåga att koppla av, relativt orädda, bra avreaktioner och skottfasta. Tack alla valpköpare för att ni MH beskriver och hd röntgar era hundar! Är stolt över att alla 44 födda Busliganhundar gjort MH och hd röntgen! Tack!

Eftersom vi ändå befann oss nere i södern så passade vi på att ställa ut på kelpiespecialen. Tira och dotter Maya fick båda excellent, Majsan blev dessutom bästa juniortik. Fin utställningsdebut!!! Utställningens ”vinnare” var Sandskogens kennel. Grattis!!

Vi har träffat så många fina och trevliga människor och hundar under våra dagar i Skåne – kika gärna på Sofias bilder av hundarna på kelpiegalleriet !

På väg hem var vi naturligtvis ägna oss åt lite shopping i Ullared! Eller lite… Kan man handla lite där?! Många nödvändiga fynd har vi gjort! Å sonen som normalt hatar att gå i affärer var i sitt esse… 😀 Vi lär nog återvända till Ullared 😉

Det har hänt andra trevliga saker i helgen också:

Susanne och Lia blev idag uppflyttade till elitklass spår!! Grattis!!! Bra jobbat!

Sandra och Airo har även de varit på utställning; excellent och ck i juniorklass! Grattis!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *