Emma!

Hurra! Busligans Emma Frost har hd grad B!!! Härliga nyheter! Så skönt! Hon låg ju snett på förra röntgen bilden som avlästes (enl avläsande veterinär) men nu så var hon rak och därmed ett annat resultat!

Förhoppningen är att Emma ska få en kull valpar om några 2-3 år?! Men först ska hon göra korningen, tävla lite mer och kanske ställas ut 😉 Eller hur Börje!?!

Jag ska inte gå händelserna i förväg men en spännande kombination vore Emma och Yoda, Vickulas To Do. En mix av Tira, Nitro, Tacker och Tammy (via härliga Nytta)! Skoj! Inavelsgrad 0 %. Jag får nog åka och kika på Yodas korning i höst… 😉

Vad skoj det är med avelsplanering! Men före Emma är det dags för Tira. I mars 2014 räknar jag med parning – jag vill hemskt gärna använda fine finske hanen Bestseller Kunnon Kemut ”Keiko” som jag träffade i våras. En härlig social hane med mycket fart och arbetsglädje.

Sedan har vi härliga Inka också. Till kull två på Inka vill jag använda sperman efter Vickulas Batman… men hennes första kull då? Ja det får jag fundera lite till på… å likaså när i tid? Kommer tiden att räcka till, så många härliga planer så lite tid… 😉

Håll ögonen öppna! Å hör av er om ni är intresserade av en Busligan valp!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Emma!

 1. Camilla skriver:

  Är här inne och tassar runt.
  Kul att läsa om andra som har kelpie

  Då får vi se om vi ses på korningen 😉

  Camilla & Yoda

 2. Maria Westh skriver:

  Fina Emma ❤️ En valp efter henne skulle göra sig bra på Göterstavägen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *