Åland o ”nya grenar”

Fick en ide, tack Anna Karin! Den 4-5 januari är det agilitytävlingar på Åland – tanken är att Tiras tilltänkte Keiko och Sari ska vara med där! Någon nyfiken, kanske presumtiv valpköpare 😉 som har lust att följa med och träffa denna trevliga kille?!?!!

Busliganvovvarna har visat framfötterna i ”nya grenar” – Annica har skjutit sin första älg och Cobber spårade den! Andra gången han gör insats som älgspårhund!! Skoj!!
Ulli och Muffin har tävlat rallylydnad! Busligans första i den tävlingsformen?!?! Grattis! Jag får väl se till att lära mig mer om detta nu!

Tira och jag tränar och tävlar det som vi hinner med! Å vi utvecklas helt klart å rätt håll – därför känns det extra surt att tävlingssäsongen snart är slut för vår del. Det är ju så skoj!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Åland o ”nya grenar”

 1. Roger skriver:

  Vill du förlänga tävlingssäsongen, har vi en husvagn… 😉

 2. Christina skriver:

  Finns ju inte ens särskilt många tävlingar söder över… Ängelholm sök 24 november!

 3. Roger skriver:

  Hmmm. Vart har alla elittävlingar i spår tagit vägen? Förr hade vi gott om tävlingar i november-december här nere, men var inne och tittade nu, nada!
  Konstigt, för vintern brukar inte börja här nere förrän januari-februari. De första tävlingarna på året brukar ”snöa inne” för oss. I Trelleborg brukar vi ha vår sissta lydnadstävling till Lucia, och det är väldigt få gånger vi har problem med snö då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *