Blodet droppar…

Vid lördagens promenad upptäckte Eva blodfläckar i snön…. ooooooohhhh… efter lite inspekterande konstaterade jag att det måste komma från Tira…. och en av hennes klor som jag klippt alldeles innan prommisen.

Senare samma dag upptäckte jag blodfläck på pläden i hundburen…. oooooohhhh… med största sannolikhet var det väl samma klo som spökade.

På söndag kväll upptäckte jag en blodfläck på kudden i soffan… kollade snabbt upp Tiras bakre regioner… nej… dagen efter messade grannen och berättade att hennes tik börjat löpa – förmodligen kom väl fläcken från Freja som besökte oss under söndagen… eller!?

I morse upptäckte jag en blodfläck i sängen, vid Jannes fotända…. nu då?! Men nej… för att säkra att det inte är Tira som löper så har jag på Fias inrådan satt på Tira ett par vita trosor för att fånga upp ev blodfläckar som hon lämnar ifrån sig och än så länge är trosorna vita som snö. Undrar var blodet kommer från… kanske ska undersöka makens fötter?!

Inget är som att vänta på en tik som ska löpa… det tar evigheter!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Blodet droppar…

  1. Harriet skriver:

    Men vad är detta som spökar? Eller är det bara bus? 🙂

  2. Maria skriver:

    Även om inte jag väntar på valp efter Tira så ”känner” jag med dig. Har ju väntat på löp tillsammans med dig ett antal gånger förr 😉 Håller tummarna att hon snart kommer igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *