Down under kullen 5 år!!

Ett stort grattis till Tammy-Gonzo barnen, vår down under kull! Coominya, Boomer, Wakool, Warroo, Stickan, Sheila och Cobber fyller 5 år i dag! Hoppas ni får en bra dag med något extra gott att äta och något kul att göra! Hurra hurra hurra hurra!

Jag har mellanlandat här hemma efter några dagar på resande fot i arbetet – Örebro, Mora och Malung. Nu ska jag packa väskan i gen – för i eftermiddag bär det i väg igen. Frågan är bara vart?? Det är mina kära vänner som bjudit med mig på en hemlig resa för att fira min födelsedag (måste vara världshistoriens mest utdragna födelsedagsfirande… har firats från juni tills nu…) . Jag har fått en packningslista… där jag inte kan låta bli att undra vad av allt som är förledningsspår… men men det är väl bäst att vara lydig och ta med det som sagts. Det ska bli så kul!

Under mina dagar i kalla Mora kom jag på att jag nog vill ha en termokjol! Hörde talas om detta plagg första gången förra vintern och eftersom jag är en slowstarter när det handlar om kläder och mode så är det först nu jag vaknat till och insett att det vore himla käckt och praktiskt med en termokjol att dra utanpå kalla dagar… men var får man tag på dem?! I Mora fanns ingen i min storlek och jag skulle bli glatt överraskad om de finns att köpa i sportaffärerna här i stan. Någon som vet om man kan köpa på nätet? Har inte hittat något…

Nä nu ska jag packa! Ha en trevlig helg… det ska jag… hoppas jag :O 😉

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Down under kullen 5 år!!

 1. Harriet skriver:

  Ja, det var ett rejält firande, som de kungliga ungefär. 😉 Spännande med hemlig resa och hemligt mål. Du har ju duktiga spårhundar så någon borde ju kunna lista ut vilket spår som inte är det rätta. 🙂
  Thermokjolen kan ju inte vara så svår att sy själv.

 2. Monica och Fernie skriver:

  Bland det bästa klädesplagg man kan ha!!! Helt suveränt. Det finns för många pengar på Naturkompaniet, säkert även på nätet. Jag köpte min på HI-sport outlet för mindre pengar… Helt suverän!!!

 3. Maria skriver:

  Grattis till Dawn under kullen !!

  Termokjol låter spännande – måste genast googla.

  Ha en trevlig resa 🙂

 4. Jenny,Honey skriver:

  Grattis till 5-åringarna! och ha det kul i helgen! Låter spännande!

 5. Fia skriver:

  Grattis till födelsedags-barnen 🙂 Ha det bra!

 6. Christina skriver:

  Täckkjol heter det!!! har hittat ”massor” på nätet… gäller att söka rätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *