Midsommar mm

I dag blir valparna fem veckor gamla och de är numera registrerade hos SKK! Stora flickor! Ska försöka få lite tid över och lägga ut fler bilder på de små!

Vi har haft en underbar midsommarhelg och umgåtts med mängder av trevliga människor! TACK alla för att ni kom! Tradionellt svenskt midsommar firande vid Tälleruds hembygdsgård där det roligaste var att kolla in minerna hos australiensarna Jan och Jan! Undrar vad de tänkte när de såg vuxna män i knätofs dansa små grodorna runt midsommarstången… Därefter åt vi mängder av god midsommarmat! MUMS!!

Midsommardagen ägnades åt hundträning – lydnad, spår och sök – åsså freestyle uppvisning. Kul att få visa vad vi gör med våra vovvar här och jag tror Jan S uppskattade att få spåra med duktiga Muffin!

Har alltså haft fyra professionella uppfödare här; Chewland, Vickulas, Mountainmist och Amirace som jag tänkte skulle hjälpa mig att välja valp… jo tjena! Alla tre flickor; Vera, Emma och Foxy har olika dagar varit favoriter hos de fyra rutinerade uppfödarna 😉 Ena dagen den svarta, sedan den fawn och nästa gång den bruna, sedan fawn igen osv osv… 🙂 Förutom hos Chewland-Jan då som troget har hållt på Emma – eftersom hon enligt henne har den rätta färgen! 😉 Kan inte påstå att jag är något klokare nu än jag var innan… 😉

Tikarna är jämna och fina, de utvecklas och förändras lite från dag till dag! Som det känns så skulle jag kunna ta vilken som helst av dem att sätta på foder… eller varför inte behålla dem alla tre här hemma! 😉 Sociala, glada, pussiga, nyfikna, bitiga och kampvilliga! Å snygga med bra rörelser – känns jättebra!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Midsommar mm

  1. Fia skriver:

    Tack för i helgen!! Nåja, ett tips då ang. valpval 😉 Ta den ”mitt-i-mellan”, dvs. svartan – skulle jag göra 🙂

  2. Petra o Takida skriver:

    Kul med en så jämn kull valpar, även om det så klart blir ännu svårare att välja då! har ni fullt upp med valpbesök eller kan man få smita in någon dag under nästa vecka o kika lite på hjältinnorna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *