Valparna…

Dagarna går så fort… på tisdag är de 8 veckor och det är dags för valpleverans. Sorgligt!

Den här sista veckan har, tycker nog valparna, liknat en uppfostringsanstalt. Helt plötsligt har mamma Tira blivit sträng, visst hon leker fortfarande mycket med flickorna både utan och med leksak men hon tolererar inte längre vad som helst! Å äta på mamma Tira det får inte ske många gånger! Gullungar!

Nyfikna Foxy, Söta Vera och Charmiga Emma ska i dag få följa med hem till Gun på en litet besök – det är så smidigt med tre valpar! Det blir så enkelt – de saker man gör med valparna en och en; typ kortare promenad, besöker nya rum, leker, gosar etc behövs bara göras tre gånger!!!

Å när vi åker på ”utflykter” så kan man ta med allihop – även om jag inte törs släppa dem lösa när jag är själv… tre valpar har en tendens att försvinna i tre olika väderstreck och inte har de lärt sig inkallning än heller! Flera bilturer har vi tagit bla till skogen, stranden, stallet, ladugården, brorsan mm.

Ha en bra dag! Nu ska jag njuta av valparna – börjar få separationsångest! Å Anna-Karin jag ska försöka hinna lägga ut fler bilder idag!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *