Bruks-SM 2011

Vilken helg! Vilket ekipage! Vilken prestation!!!!

HURRA och 1000 000 000 GRATTIS till Helena och Chippen som kom på 9:e plats i spårhundsgruppen på SM i High Chaparral! Ni är så bra! Jag är så imponerad över Helena och Chippen som har debuterat i elitklass under våren 2011 och omgående fixat både Bruksprovschampionat och SM-kval. Och vilka kvalpoäng!!! 620 p – 4:e bästa kval! På första SM:et så gör de dessutom en jättebra insats! Jag hade förmånen att få se uppletandet och lydnaden och det var bara sååå fint. Grät en tår vid båda tillfällena! GRATTIS till en strålande SM-debut! Vi är så stolta och glada för er skull!

Vi har haft en jättetrevlig helg! Har träffat så många vänner och bekanta i helgen – jättekul! Naturligtvis blev det ett uppskattat besök på High Chaparrall med barnen med en hel del pang-pang! Vi har även hunnit med att besöka Kola på vägen ned mot Småland och på hemvägen svängde vi in till Emma! Jättekul att se de små, ser riktigt fina ut båda två – och så härliga! Glada, sociala, busiga och med attityd!! Tack Börje och Anne-Marie för god mat och förevisning av vikingaskeppet Sigrid Storråda! Trevlig avslutning på en härlig helg!

Ytterligare ett GRATTIS; Janne och Gino har fått LP i lydnadsklass III! Hurra! Vad duktiga ni är!!!

Nu borde jag ut och träna med Tira – vi har en lång väg kvar att vandra om hon ska upp i samma klass som brorsorna Gino och Chippen… bäst att lägga på ett kol! I morgon kanske… har alldeles för mycket annat att göra just nu… 🙁

Förresten så kom jag på att för 13 år sedan debuterade jag och Busan på SM i spår – vi kom också på 9:e plats! Precis som barn-barnet Chippen!!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bruks-SM 2011

 1. Fia skriver:

  Stort grattis till Helena & Chippen!!!

 2. Maria o Baccus skriver:

  Grattis till Helena o Chippen här oxå 🙂

 3. Roger skriver:

  Grattis än en gång Helena o Chippen!
  Grattis Janne o Gino!
  Grattis uppfödaren!

  Busligan rules!

 4. HelenaÅdiCHippen skriver:

  Tack! Så skönt att ha er på plats och ha ert stöd <3! Vill gärna se bilder!!

  Grattis Janne & Gino!!!!! Jag kommer på lydnadskurs till dig janne!

 5. Helén D & B skriver:

  Grattis så hemskt mycket till Helena, Chippen och Uppföderskan till alla bra resultat! 😀 Jag har lite bilder i bloggen och några på hårddisken… 😉

 6. Maria skriver:

  Grattis till allt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *