Advent

Ett stort GRATTIS till Susanne och Lia som debuterat i utställningsringen… och om jag tror rätt så gav det mersmak… Kritiken: Mkt god typ & helhet, utmärkta proportioner, fint litet huvud, utmärkt bett, välplacerade öron, pigg blick, bra hals och rygg, välansatt svans, utmärkt förbröst och bröstkorg, goda vinklar, fina tassar, bra pälskvalitet, sunda fina rörelser från alla håll, härligt temperament och välvisad. Resultatet blev BIR och BIG 4:a. Inte illa! Tycker att bilderna som Susanne tagit på Lia med sina rosetter är så goa så jag måste prova och se om jag kan lägga in dem här:


I går var det en stor artikel i Nya Wermlandstidningens helgbilaga om ”Jello – vallhunden som bytte spår.” Kul! Tira och jag blev så malliga och stolta över fars-gubben”! Har ännu inte lyckats hitta artikeln på nätet… om jag gör det  så lovar jag att länka till den!

I helgen har det blivit mycket städa och grejsande… ljusstakar, julstjärnor, julgardiner, lussekatter, pepparkakor… hann tyvärr inte med att göra en julkrans – det får kanske bli en annan dag!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Advent

 1. Fia skriver:

  Grattis – vad kul 🙂 Skoj med Jello i tidningen också!

 2. Harriet skriver:

  Grattis! Det måste ju värma ett uppfödarhjärta. 🙂
  Här pyntas lite här med men det går lite saktare, har nog alldeles för mycket saker.

 3. Emma skriver:

  Grattis Susanne och Lia! 😀

 4. Susanne & Lia skriver:

  Tack för gratulationer! Men Lias skönhet är faktiskt uppfödarens förtjänst, inte min! Men jag glädjs över att denna gudomliga hund är vacker både på in- och utsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *