Gott Nytt År!

Underbara nyheter är att min gamla goa älskade Gouyen är mycket bättre! Hennes blodvärden är åter normala – ja lite höga levervärden har hon men det är pga corisonet. Hon är pigg och glad! Härligt! Härligt!

Tira tjockar på sig och om ca två veckor är det dags! Spännande värre! Hoppas på en lagom stor kull med jämn fördelning av kön… och kanske t om någon fawn?! Önska kan man ju! 😉 Arbetsvilliga, sociala och helt underbara naturligtvis!

I dag har vi spårat i underbart soligt vinterväder – 8 grader. Det blev ett ganska kort spår till Zatyg med flera terrängbyten, vägövergång mm – hon spårade som en gud! Gouyen och Tira fick även de ett varsitt pyttekort spår – de hade nog gärna haft lite längre spår! Lite traskande bland blåbärsris och mossa blev det också – bra träning för ryggarna! Nu är det snart dags för en skymnningspromenad innan kvällens nyårsfirande!

Ett riktigt gott nytt år till er alla! Hoppas 2012 blir ett kanonbra år!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Gott Nytt År!

 1. Malin&Geisha skriver:

  Gott nytt år önskar vi er:) Självklart blir valparna så underbara som du beskrev, precis som resterande Busligan hundar. Ta hand om er å må så gott. Stor kram från oss

 2. Roger skriver:

  God fortsättning på det nya året!
  Skönt och höra att Gouyen är bättre!

 3. Maria skriver:

  Va skönt att farmor Gouyen är bättre 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *