Veckans

Det är visserligen bara torsdag… men jag tror jag törs säga att

Veckans lyckligaste var jag och Tira som äntligen fick träna sök igen efter långt uppehåll!!! Så kul tyckte vi båda!! Å Tira var sååå duktig! Jättenöjd! Tack Mari, Annika och Eva!

Veckans hjälteinsats gjorde Svea! Svea är lilla Mayas stora syster… ska försöka återberätta Lenas berättelse: I trädgården finns en damm som Lena har försökt få Maya att förstå att den ska man undvika… nja ni vet ju hur det är med små valpar… Maya och rottissystrarna var ute i trädgården när Maya kom för nära dammen och plumsade i. Svea räddade då lilla kelpievalpen upp ur trädgårdsdammen genom att själv plaska i och med det stora rottishuvudet puffa/ lyfta upp Maya ur dammen! Det är bara så fantastiskt sött! Efter att ha räddat valpen ur dammen så hjälptes Svea och Selma åt med att noggrannt tvätta och torka lilla Maya. ♥

Veckans ”När ska hon bli vuxen” är snart fem åriga Tira som plockade Jannes gamla docka från bänken och demolerade den…

Veckans olydigaste är Gouyen som verkar ha återvänt till valpstadiet… hon har glömt allt vad regler är och tar för sig så fort tillfälle ges… tjuvaktig och hungrig snor hon kattmat och annat ätbart. Medan de andra två vilar så strosar Gouyen runt överallt och är med och kollar allt som händer. Pigg och busig som en valp!

Veckans spårhund är Airo som spårar som om han aldrig gjort annat! Härligt Sandra!

Veckans idioti är nog när jag började fundera på om jag skulle anmäla till elitklass sök i början av maj… jo tjena! Vi har liksom ALLT att träna på!! Men jag har i alla fall kommit i gång och tränat varje dag denna vecka! Bra va!?

Veckans beslut är nog mitt tapetbeslut! Det du Eva!!

Veckans mysigaste bild kommer från Ronny, Tango och Chinook:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Veckans

  1. Susanne & Lia skriver:

    Det är ju en hel månad kvar till maj, klart du och Tira fixar elitklass!
    Kul att det går bra för Tiras fina valpar i sina nya hem. Vilka snälla ”storasyskon” de har fått!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *