Tack Sari och Hanne!

Har förstått att det finns några som tycker man är lite knäpp… Fia och jag åkte en dagstur till Helsingfors i går! Varför? Vad tror ni? 😉
För att träffa två kelpiebröder och deras mattar. Naturligtvis!!! 😉 Tack Sofia och söta Reka för att vi fick sova hos dig natt till lördag! Suveränt! Det blev ändå en lång lördag, kom hem i morse efter 01.00.
Så till saken: bröderna! Vilka fina killar! Sociala, glada, stor arbetsglädje och arbetsvilja, bra lek- och kamplust, snygga – jag vill verkligen använda en av dem! Jag tänker mig en av dem till Tiras nästa kull, å vad jag är sugen på att behålla en valp – det kommer bli kanonkelpies!!! 🙂 Janne… snälla <3... Watti eller Keiko det är frågan?!? Om Sari eller Hanne säger ja förstås... och om jag orkar med att bestämma mig för vem av killarna... 😉 Tack fantastiska Sari och Hanne för att ni åkte hela vägen till Helsingfors så vi fick träffa er och era underbara hundar! Det var så kul att få se er träna tillsammans! Keiko och Watti är verkligen två härliga kelpies!! Extra trevligt att få träffa nallebjörnen Da Capo också! Å tack Fia för trevligt resesällskap - var och när åker vi nästa gång 😉 !?!?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *