Anskrämlig

Ja nu är det bara några dagar kvar tills Tira och jag ska ta tåget till Göteborg. Vi ska hälsa på Susanne och Lia – och gå på My Dog! Jag har anmält Tira till utställningen men just nu vet jag inte hur jag ska göra… hon är nu i sin allra absolut fulaste period… helt urfälld, hon har några få hårstrån kvar i krage och byxor samt total avsaknad av underull. Hon är visserligen bra byggd och hennes rörelser är desamma med eller utan päls – men öronen ser nu gigantiska ut! Ska jag ställa ut min anskrämliga championhund eller inte – det är frågan?!

Sedan har jag förstått att Cesar Milan ska till My Dog – var helt ovetande om detta tills för någon dag sedan… nu är det tydligen så att OM man går på My Dog så kan det tolkas om att man är för hundmisshandel?! Eller?!

Idag har vi äntligen börjat måla på Olles ”splash-magnet-väggmålning” – inte en dag föra tidigt, nu ska hans rum äntligen bli klart!

Jag har hälsat på Gunsan i dag och vi tog en prommis med alla vovvar; Jappie, Pajas, Zatyg, Tira, Gouyen och Ibbo som bor hos Gun när mamma Lexi löper. Det blev en spännande promenad i skogen som avslutades med att vi förföljdes av en – inte glad – skällande hund… den kom närmare och närmare, vi pulsade igenom skogen i så hög fart vi kunde. Skallen kom allt närmare (det lät precis som en hund som gör utfall i kopplet) och till slut kände jag att mina luftrör inte mäktade med att jag ansträngde mig mer så jag vände för att mota bort hunden medan Gun joggade iväg med alla sex vovvarna… det tog inte så lång tid innan jag mötte vovven – en gråhund som blev totalt skiträdd när den fick syn på mig 25 meter bort i skogen. Den tvärvände och stack direkt – på flykt undan general Wåhlin! Äventyr i vardagen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Anskrämlig

 1. Roger Meller skriver:

  Hmmm. Förstår inte varför det ska behöva bedrivas vargjakt i värmland?
  Det är ju bara att skicka ut en viss Wåhlinska i skogen!

 2. Susanne & Lia skriver:

  Lia fäller också för fullt så Busliganhundarna får visa sig utan päls denna gång. Jag är övertygad om att de är vackrast ändå!

 3. Gun skriver:

  Ha ha Ja det var minst sagt spännande! 😉 Heja general Wåhlin!:) Tack för idag!

 4. Jenny,Honey skriver:

  Tror att den hunden hette Cujo?! :o)
  Busliganhundar i fina i alla kläder!!

 5. Emelie skriver:

  Äsch det där med CM låter ju jättetöntigt. Man går väl dit för att man själv vill och inte för att det skulle betyda ngt annat. Tira är superfin, det kommer nog gå bra ändå 😉

 6. Harriet skriver:

  Som sagt så är ju kroppen densamma och jag tror att domaren vet om att hundar fäller ibland och det är ju inget man planerar in. 😉
  Angående CM så kan man ju gå på My Dog utan att titta eller lyssna på honom. Vore ju inte kul för alla som bokat monter om alla bojkottar mässan. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *