Gott Slut!

Ett år går verkligen så fort! Hänger inte liksom med… vad hände under 2010 egentligen? Tja året inleddes med att jag hämtade hem Geisha och i januari föddes tre gudomliga valpar; Yowie, Lia och Dilga!

Många Busliganvovvar har tävlat under året och presterat fina resultat! Grattis än en gång! Extra stolta är vi över Bocca och Hilde för andra året kvalade in till norska mästerskapen i sök och spår! De tävlade spår och kom där på en 9:e plats.

Tira har fått sina två första titlar under året; SE UCH och KORAD. Vi har även blivit uppflyttade till lägre klass sök och undgick med en hårsmån uppflyttning till högre klass i så väl sök som spår – vi hade inte marginalerna på vår sida där… men jag är ändå jättenöjd! Å så fick vi till ett första pris i lydnadsklass II också!

Känner som vanligt att jag skulle ha velat kunna träna och tävla mer… kanske kan bli mer av den varan under 2011? Eller inte… hoppas ju på en valpkull också! Men jag tänker börja året starkt med ett träningspass i ladan i morgon – kom ni som kan, vill och orkar!

Nu ska jag ladda inför kvällens nyårsfirande!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gott Slut!

  1. Harriet skriver:

    Det är ju ett bra år. 🙂
    Jag håller tummarna för att det hinns med både valpar och träning nästa år. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *